• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Доставка

Доставки :

Доставки на поръчаните артикули от www.baniamagazin.com се извършват от куриерска фирма или собствен транспорт на www.baniamagazin.com, единствено и само за територията на Република България.
При направена поръчка на стока от онлайн магазина www.baniamagazin.com, служител от онлайн отдела на фирмата ще се свърже с клиента, с цел уговаряне на удобен ден за доставка и потвърждаване на поръчката. Доставките на закупените артикули се извършват рамките на 2 до 4 работни дни след потвърждаването за наличност на стоката от служител на фирмата. От куриера ще бъде доставена и фактура/касова бележка за дължимата сума за закупената стока от www.baniamagazin.com. Клиентът задължително трябва да прегледа стоката, която получава пред куриер и след като одобри продуктите в търговския им вид да подпише приемно – предавателен протокол, с който гарантира изрядно и точно изпълнение на поръчката.
При направена поръчка до 14 ч. – до 48 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката. При направена поръчка след 14ч. – до 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.
Забележка: Сроковете, които са посочени се прилагат доколкото не противоречат на съответните срокове за доставка на куриерската фирма. www.baniamagazin.com запазва правото си едностранно, без да подава информация към клиента да удължава посочените срокове с до 7 дни.