• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Условия

www.baniamagazin.com е онлайн магазин, в който ще откриете висококачествени продукти за обзавеждане за баня. Информацията, която е публикувана в www.baniamagazin.com е безплатна и общодостъпна в интернет. Всеки потребител, който използва онлайн страницата www.baniamagazin.com се счита за съгласен с общите условия. Всички артикули в www.baniamagazin.com следва да бъдат закупени в български лева от потребителите, които вече са приели общите условия. Всички отстъпки в www.baniamagazin.com не могат да се комбинират с други отстъпки и промоции.
Лични данни и регистрация на потребителите
В www.baniamagazin.com потребителите се разделят на регистрирани потребители и нерегистрирани. При направена регистрация, потребителите доброволно предоставят личните си данни. Съобразно ЗЗЛД (Закон за защита на личните данни ) всички регистрирани потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и разбира се имат право да изискат от www.baniamagazin.com вече съществуващият им профил да бъде закрит. Онлайн магазинът www.baniamagazin.com запазва правото си да изпраща рекламни материали и съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter), на посочените e-mail адреси, при направена регистрация. Регистрираните потребители могат доброволно да се отпишат от електронен бюлетин, като кликнат върху линка, който ще бъде изпратен заедно с рекламното съобщение. www.baniamagazin.com гарантира за своите потребители, че личните им данни няма да бъдат предоставяни на трето лице с цел рекламна дейност, освен ако информацията не бъде изискана от служби, свързани със законодателството на Република България. Когато даден потребител не спазва общите условия на www.baniamagazin.com, администраторите имат правото да ограничат или отнемат правото на достъп до страницата. www.baniamagazin.com запазва правата си да извършва промени по отношение на настоящите общи условия, без предварително известие, като новите условия ще бъдат публикувани в онлайн страницата. Общите условия на www.baniamagazin.com са в абсолютна сила както за www.baniamagazin.com, така и за неговите потребители. Онлайн магазинът www.baniamagazin.com съхранява cookies и log files с цел персонализиране и подобряване услугите си.

Условия при пазаруване

Работно време

Направените поръчки в онлайн магазина www.baniamagazin.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време за обработка на поръчките е от Понеделник до Петък, от 10.00 до 19.00ч.
Почивни дни, в които не се обработват поръчки  – Събота и неделя ; Онлайн консултации могат да се извършват по всяко време, в което има свободен оператор на линия (включително и в почивните дни – събота и неделя).

Цени

Цените, които са представени в онлайн магазина www.baniamagazin.com са валидни към момента на публикуване в български лева. www.baniamagazin.com  („Гресия 2 ООД“) запазва правото си да променя цените на артикулите, които предлага, по всяко време без предварително да предупреждава. Всички цени в www.baniamagazin.com са крайни клиентски, които включват всички такси и данъци. Цените за доставки се изчисляват отделно за всеки един артикул.

Доставки

Доставки на поръчаните артикули от www.baniamagazin.com се извършват от куриерска фирма или собствен транспорт на www.baniamagazin.com, единствено и само за територията на Република България.
При направена поръчка на стока от онлайн магазина www.baniamagazin.com, служител от онлайн отдела на фирмата ще се свърже с клиента, с цел уговаряне на удобен ден за доставка и потвърждаване на поръчката. Доставките на закупените артикули се извършват рамките на 2 до 4 работни дни след потвърждаването за наличност на стоката от служител на фирмата. От куриера ще бъде доставена и фактура/касова бележка за дължимата сума за закупената стока от www.baniamagazin.com. Клиентът задължително трябва да прегледа стоката, която получава пред куриер и след като одобри продуктите в търговския им вид да подпише приемно – предавателен протокол, с който гарантира изрядно и точно изпълнение на поръчката.
При направена поръчка до 14 ч. – до 48 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката. При направена поръчка след 14ч. – до 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.
Забележка: Сроковете, които са посочени се прилагат доколкото не противоречат на съответните срокове за доставка на куриерската фирма. www.baniamagazin.com запазва правото си едностранно, без да подава информация към клиента да удължава посочените срокове с до 7 дни.

Начини на плащане

При доставка ( наложен платеж ) – клиентът заплаща дължимата сума на куриера
По банков път ( авансово плащане ) – авансово плащане в пълен размер по фактура, издадена на клиента, под формата на паричен превод в банковата сметка на www.baniamagazin.com ( “Гресия 2 ООД“)

!Внимание: Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените способи да не е приложим. Всички плащания се извършват само в български лева.
Съгласно чл.113, ал.4 от ЗДДС издаването на фактура или корекция по вече издадена фактура се извършва в срок до 5 (пет) календарни дни от датата на покупка. След изтичане на този срок „Гресия 2 ООД“ няма ангажименти за издаване на фактура или корекция по вече издадена фактура.

Законова Гаранция. Информация за потребители. Алтернативно решаване на спорове

Всички артикули, които са представени на сайта и/или са продавани в онлайн магазина www.baniamagazin.com са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба съгласно чл. 112-115 от ЗЗП.
Търговската гаранция по никакъв начин не оказва влияние върху правата на потребителите, произтичащи от гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. Продавач – консултантът отговаря за липсата на съответствие на потребителските стоки с договор за продажба съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП., независимо от търговската гаранция.
Всеки посетител/клиент на www.baniamagazin.com по чл. 4 от ЗЗП може да получи цялата информация за всяка стока/услуга представена на сайта и/или продавана в онлайн магазина на телефон: 0700 11 0 44. Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 181н, ал. 4 от ЗЗП са помирителните комисии към Комисия за защита на потребителите ( www.kzp.bg ) или OPC (https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG).
Казаното в настоящия раздел се отнася за потребители по смисъла на §13, ал.1, т.1 от Допълнителните разпоредби на ЗЗП.

Рекламации и отказ от стока

При приемане на закупена стока от www.baniamagazin.com, клиентът задължително трябва да прегледа стоката в момента на доставка пред куриер. В случай, че констатира недостатъци по отношение на артикулите - счупвания, наранявания и други забележки по отношение на външния им вид, клиентът незабавно трябва да уведоми лицето, което извършва доставката – куриера. В случай, че клиентът не направи оглед на пратката и я приеме, стоката се счита за одобрена, като губи правото си по – късно да претендира, че стоката има явни липси и недостатъци.
Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаването им, без да дължи неустойки или обезщетение с изключение на разходите предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП. Съобразно условията по чл. 55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде в търговски вид, без да бъде увредена и нейната опаковката. Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата трябва да бъде възстановена в срок от 14 дни от датата на получаването. Рекламация за закупена стока от www.baniamagazin.com се извършва по правилата на ЗЗП, като е съобразена със условията и сроковете на търговската гаранция.
За рекламации или отказ от стока можете да се свържете с нас на тел: +359 879 278 646 или на e - mail адрес: [email protected] 

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение №6 от ЗЗП може да изтеглите от тук.

Условия за копиране на информация

Информацията публикувана в www.baniamagazin.com e собственост на www.baniamagazin.com – текстове, снимки и описания на продукти. www.baniamagazin.com дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазина www.baniamagazin.com