• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Смесители за баня – свят пълен с разнообразие

Едно от важните места във всеки дом  е банята. Мястото, в което човек обича да прекарва време сам с мислите си.  Да обмисля своите дневни задачи, планове, да се потопи в пълен релакс. Мястото, което при ремонт винаги е на последно място по дизайн и винаги бива пренебрегвано. Както всекидневната, кухнята, спалнята, така и банята може да бъде представена по прекрасен начин. Стига да иска, човек може да разгърне цялото си въображение и да превърне всяко кътче от дома си в произведение на изкуството. От важно значение е всеки един елемент да бъде подбран правилно.
Модерният дизайн и практичността са трудно постижими, но не и невъзможни. Всеки един дребен детайл е от изключително значение, тъй като след време може да ни създаде дискомфорт, ако не е подбран правилно. Съвременните смесители за баня са именно тези важни детайли за Вашето мокро помещение. Модерните смесители за баня внасят усещане за  уют и комфорт в банята. Те снабдяват помещението с вода.
Освен на дизайна, трябва а бъде обърнато внимание и на други важни фактори при употребата им. На първо място е изборът на правилен монтаж. Дали да е стенен или монтиран на самата мивка. Стенните смесители за баня  са СРЕД най-популярните, но пък монтажът им е труден, изисква се дупчене и поради това не са много търсени.
Разнообразието при стоящите смесители за баня е огромно. Предимно са едноврътковите, които са с улеснено ползване, само с едно движение на ръката и водата потича. Лесно се регулира силата НА струята и температурата на водата. Друг важен фактор при изборът на смесители за баня е керамичната глава, която осигурява устойчивост, здравина и предотвратява нежелани течове.
При модерните смесители за баня се наблюдава технологията „ ColdBody”, която в буквален превод означава – „студено тяло“. Тази функция е свързана с безопасността при употреба. Тя поддържа тялото на батерията студено, дори при използването на топла вода. Това ни ПРЕДПАЗВА ОТ нежелани инциденти свързани с изгаряния. Следващата важна технология е – „ColdStart”, така нареченото “студено начало“. Тя дава гаранцията, че при средно положение на ръкохватката ще потече студена вода. При необходимост от топла вода, ръкохватката се завърта в ляво и постепенно започва да се затопля водата. Така се спестява не само вода, но и енергия. Нагревателят не се задейства, когато не е необходимо.
Вашето поведение или начина, по който изразявате себе си говорят много за Вас. Същото правят и елементите, които допълват декорацията в дома Ви. Оригиналните смесители за баня се отказват от обикновеното, за да покажат желанието Ви да се отличавате, да разкриете с всеки един детайл, че сте извън всякакви граници и норми. При обновяване на дома, монтирайте модерните смесители за баня с уникален дизайн или изцяло обновените традиционни смесители, които освен че ще изненадат всеки, ще подчертаят и Вашия характер.
Всяка баня е един различен свят, но истински важното е, че това е Вашият свят. Преди да започнете ремонтни дейности, уверете се, че сте намерили стила, който най-добре отговаря на личността Ви и на Вашите нужди. Присъединете се в това пътешествие през различни  повърхности, цветове и начин на живот, съобразени с Вашите мечти.