• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Предимства с модерните мебели за баня

Доста от нас смятаме, че банята ни е малка. Понякога това не е така, но винаги намираме аргументи, за да го докажем. Хубаво е да се опитаме да използваме  цялото пространство в банята по най-добрия начин.
Ако Ви се струва, че банята е по-малка от това, от което имате нужда, нормално е да потърсите начини, за да разширите Вашето пространство. Отличен вариант, е прозорец, ниша или рафт, огледало за баня, мебели и сте готови.  Имате оптически голяма баня, която ще задоволи потребностите на всеки от семейството.
Ако някой от семейството Ви се оплаква, че няма къде да поставя своите кърпи и хавлии, то потърсете  мебели за баня изработени от влагоустойчив или водоустойчив материал, които са с два или три рафта. Такива са долните шкафове за баня с вградена мивка. Като не заравяйте, че различните модели имат различно място за складирване. Затова изберете модели според Вашата площ.  Шкафовете с вграден умивалник са мебели, които могат да бъдат и в мини вариант, с акцент върху мивката. На определено място в помещението, може да се постави малко шкафче с мивка, за да обслужва нуждите Ви.
Хората обикновено предпочитат, ако ще си поставят мебели за баня, в мокрото си помещение, то да бъде долен шкаф и изчистено огледало.
Донякъде са прави, долният шкаф за баня покрива основните нужди на човек, от миенето на ръце, миенето на зъби, слагане и почистване на грим. Шкафът съхранява продуктите нужди за спазването на лична хигиена.
Предпочитан модел шкаф е в бяло, изработен от PVC материал, който ще издържи на влага и вода. Идеален вариант е с две или три вратички или чекмеджета с механизъм за плавно затваряне. Като акцент можете на изберете красив смесител, който да допринесе са стилната обстановка във Вашата баня. Не забравяйте, че магазините на Баня Магазин предлагат цялостно обзавеждане за баня.
За създаването на луксозна атмосфера, изберете долен шкаф за баня с имитация на дървесен материал. Дървото никога не излиза от мода, то внася усещане за елегантност, уют и комфорт в мокрото помещение. Многото са стилни и ефективни за интериора, създават естествена линия в помещението. В същото врете контрастират на санитарния фаянс.
Банята е мястото, в което човек сутрин се освежава и зарежда и положителна енергия. Няма нищо по-хубаво от това, да се приберете у дома вечер след един напрегнат ден и да се отпуснете под душа или във ваната.
За да направите Вашата баня не само приятна, но и уникално интериорно пространство, е хубаво да предприемете някои малки стъпки, които могат да доведат до големи разлики.
Всички сетива участват в процеса на регенериране в банята. Ароматите дори са важни, за да почувствате мокрото помещение специално място.
Създайте визуално въздействие, изберете си подходящо осветление, което да ви действа успокояващо.
Не на последно място, за създаването на красива баня, са важни цветовете. Изберете такива, които няма да дразнят зрението Ви, а напротив. Светлите нюанси въздействат благоприятно за доброто настроение на човек. Може за акцент да добавите някой цветен  аксесоар или защо пък не и декорни плочки.
Дизайнът, който се предпочита днес е резултат от смели решения и използването на най-новите иновации.