• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Предимства и функции при съвременните смесители за баня

Съвременният дизайн на модерната баня изобилства от вдъхновяващи идеи и креативни концепции. Интериорните решения са ориентирани към форми, дизайни и цветове, които създават усещане за хармония и връзка с природата. В условията на ежедневния стрес и монотонната градска среда, постигането на стилен домашен уют със собствен характер неминуемо се превръща в приоритет. В търсене на индивидуалност и изтънченост, все по-голяма популярност напоследък намира използването на елементи, с които се постига изцяло нова визия и характерност.
И ако до преди години постигането на луксозно излъчване беше трудоемко и скъпоструващо начинание, то днес нещата са далеч по-различни. Пазарите са пренаситени с продукти, които могат да задоволят изцяло нашите потребности. Целта е тяхното присъствие да създаде усещане за изящество и неподражаем стил. Правилните контури и прецизната изработка на елементите спомагат за реализирането на своеобразен дизайн – от класически форми и орнаменти до модерни и футуристични концепции. И като говорим за елементи, които изцяло впечатляват с форми и елегантни извивки, можете ли да се досетите кои са устройствата, които завладява именно с това? Да, това са модерните смесители за баня!
Мина времето, когато смесителите се използваха само като техническо устройство за смесване на топла и студена вода. В днешно време се отделя много повече внимание на този елемент от бита. Една от най-важните цели на съвременните смесители за баня е пестенето на ресурси чрез иновативни технологии. В следващите редове ще се запознаем именно с това, как чрез иновациите да пестим най-ценния ресурс – водата.
Една от функциите, която спомага основната задача на модерните смесители за баня, е технологията CodlStart. Тя гарантира, че при първоначално пускане на батерията, ще потече студена вода. Задачата на тази функция е да не се използва топла вода, когато това не е необходимо. Безспорен е факта колко излишна вода изтича, когато чакаме тя да се охлади. Именно това се превръща във формула за пестене не само на водни ресурси, но и на енергия.
Още нещо, което е тясно обвързано с пестенето на вода и енергия, е технологията EcoJoy. Тя намалява разхода на вода и енергия без да прави компромис с удоволствието от съприкосновение с водата. Водната струя се обогатява с въздух като по този начин се пестят водни ресурси, но без това да е за сметка на качеството и удобството.
Нека на забравяме, че използването на съвременните смесители за баня освен всичко друго, трябва да бъде и безопасно. Технологията ColdStart се нарежда и сред първенците, предпазващи ни от нежелано изгаряне. Функцията ColdBody е другата технология, която спомага именно с това. Тялото на смесителя е студено, независимо от температурата на течащата вода.
За да ни бъдат в полза модерните смесители за баня, те трябва да са здрави и да работят гладко и безпроблемно години наред. С технологията SilkMove си осигурявате точно това. Тя гарантира точен и прецизен контрол над дебита и температурата на водата като по този начин осигурява гладко и безпроблемно управление като в първия ден, дори след 20 години.
А как да се предпазим от нежелани течове със съвременните смесители за баня? Нима това не е другият въпрос, който пряко ни засяга. Керамичната глава е компонента, който ни осигурява допълнителна здравина и устойчивост на батерията, като предотвратява нежелани течове. Тя е своеобразна гаранция за дълъг и надежден срок на експлоатация.
И като за финал е важно да обърнем внимание и на това, че водата, която използваме със съвременните смесители за баня е задължително да бъде чиста и безопасна. С технологията Zero тялото на батерията не отделя олово и гарантира именно такава вода.
Благодарение на неизчерпаемите възможности, които предлагат модерните смесители за баня, можете да изпълните ежедневието си  с удобство и удовлетворение.