• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Модерният и стилен гранитогрес

Започването на ремонтни дейности не е толкова лесно решение. Някои хора го отлагат, докато не се наложи. Други пък се опитват да внасят промяна в дома си по-често, но не прибързват докато не разберат от какво има нужда тяхното жилище. Хората сме различни, някои от нас биха се доверили на специалисти в областта, които ще се опитат да задоволят и най-капризният клиент. Така човек не губи част от своето лично време. Но не можем да отречем, че  усещането сам да проектираш дома си е невероятно. Вътрешно се заражда хъс, който те кара да дадеш всичко от себе си. Кара те да обърнеш нужното внимание, за да превърнеш дома си в онова мечтано място, което заслужаваш. Крайният резултат ти донася удовлетворение.
Всички знаем, че от важно значение са качествените материали, които ще са ни нужни. Високото качество и стилната визия са задължителни. При проектирането на своя дом, трябва да обърнем внимание на качествено положената подова облицовка. Тя трябва да ни вдъхва усещане за стабилност, здравина и устойчивост при натоварвания. В същото време трябва да е с прекрасен дизайн, който да ни радва. Съвременният гранитогрес е един от най-предпочитаните продукти за облицовка за под. Гранитогреса е с отлични характеристики, които по нищо не отстъпват на останалите продукти.
Богато е разнообразието от модерен гранитогрес. Той е изключително здрав материал. Изработването му става, чрез високотехнологичен процес, който се състои от няколко етапа.
Първият от тях е създаването на подходяща смес, която се състои от глина и различни еднородни материали. При забъркването на тази смес се прибавят различни съставки, които определят визията и цвета на крайния продукт. Втория при изработването на гранитогрес е пресоването. Готовата смес се пресова при много голямо налягане, което гарантира устойчивостта и здравината на създадения гранитогрес. Предпоследният трети етап е изпичането, то се случва при специални условия и температура над 1200 градуса. На последно четвърто място е създаването на повърхността.
Модерният гранитогрес е разделен на четири вида – матиран, полиран, гланциран и релефен. При матираният гранитогрес се запазват свойствата, които са придобити при изработването му. Той не се подлага на допълнителна обработка. Матираният завършек на плочките създава грапавина, която ги предпазва от нежелани подхлъзвания. Матираният гранитогрес е подходящ избор за полагане на места с директен достъп до вода като бани, кухни, дворове и други. Дизайнът на този тип гранитогрес ще придаде елегантност и стил във всеки дом.
Ако имате нужда от луксозна атмосфера във Вашето помещение, то изберете гланцираният или полираният гранитогрес. Тези повърхности се получават след допълнително полиране на плочките до получаването на нужния ефект. Гланцираният гранитогрес създава илюзията за стъклена повърхност върху плочките. Голямо е разнообразието от различни дизайни при съвременният гранитогрес. Предлагат се имитации на естествени повърхности като дърво, мрамор, камък и други. Плочките, които имитират дървен материал ще внесат уют и комфорт във всеки дом. За постигането на кралска атмосфера, то изберете гранитогреса с имитация на мрамор. Така ще превърнете жилището Ви в красив палат. Любителите на семплият и изчистен дизайн могат да положат в дома си, гранитогрес с имитация на камък. Той лесно  се комбинира с различни мебелировки.
Приемете предизвикателството и започнете ремонтните дейности. Не отлагайте, а се отпуснете и разгърнете всичките си идеи. Какво по-хубаво нещо от това да експериментирате?!