• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Заложете на високо качество и стил с модерните смесители за баня

Казват, че домът е там където се чувства добре човек. За постигането на пълно щастие, той трябва да изглежда добре, да внася  усещане за комфорт и уют. Предприемането на ремонтни дейности е отличното решение. Запознаваш се с новостите в модата за обзавеждането. Разгръщаш целия си потенциал и старание. Посещават се магазини, правят се различни запитвания за предлаганите продукти. За шопинг любителите, това е разтоварваща терапия, която ще ги изпълни с щастие. 
Домът е мястото, което внася усещане за уют и комфорт в живота на всеки от нас. Всяко кътче от него трябва да е специално. Банята е местенцето, в което оставаш сам със своите мисли. Отпускаш се и забравяш за сивото ежедневие. За създаването на приятно мокро помещение са нужни качествени продукти. Плочките трябва да са с високо качество, мебелите трябва да са със стилен дизайн, а смесителите за баня трябва да подчертават нашата същност.
Ще Ви запознаем с модерните смесители за баня.  Съвременните смесители за баня са изработени от неръждаема стомана и месинг. Едни от най-използваните покрития при тях са бронз, хром и никел. Все по-голям е интересът към хромираното покритие на смесителите за баня. То не позволява образуването на петна и замърсявания. Неговото почистване става бързо и лесно. Важно нещо при модерните смесители за баня е затварящият се механизъм. Два са видовете механизми – каучуков и керамичен. При керамичния механизъм – пускането и спирането на водата се случва с помощта на две приплъзващи се керамични пластини една в друга.  Той е предпочитаният механизъм, тъй като дава по-голяма гаранция срещу течове. При каучуковият – водният приток се спира с каучукови уплътнения.
Съвременните смесители за баня предлагат голямо разнообразие от дизайни, които ще създадат елегантна и стилна визия в мокрото помещение. Елементът, който се променя при смесителите, е ръкохватката. Старите модели са с две ръкохватки, докато при новите смесители за баня – ръкохватката е една. Едноръкохватковите позволяват само с едно движение на ръката да се регулира температурата и силата на водната струя. Модерните смесители за баня са с редица подобрения – в изработването, покритието, визията и функциите.
Обръщайки внимание на фукциите ще забележим безопасността и допълнителното пестене на вода и енергия.  Технологията ColdStart, дава гаранцията, че при първоначалното пускане на водата, ще потече студена вода, която ще Ви предпази от нежелани инциденти свързани с изгаряния. Следващата технология, с която искаме да Ви запознаем е – ColdBody. Тя държи тялото на смесителя винаги студено. Също така предлага и механизъм за намаляване разходът на вода и енергия, без да променя качеството. Съвременните смесители за баня са прекрасно решение за всяко мокро помещение, придавайки му красива и изискана атмосфера. Разнообразието от дизайни е огромно и ще задоволи всеки един от нас. Предлагат се смесители с ретро визия, които са прекрасен начин да внесат усещане за винтидж баня. Други пък смесители са с модерен и разчупен дизайн, който би задоволил и най-капризният вкус.
Изберете правилните смесители за баня и превърнете дома Ви в класно и шикозно място. Направете Вас и близките Ви хора щастливи. Заложете на отлично качество и стилен дизайн.