• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Задължително присъствие в банята - умивалникът!

Едно от най-важните неща при изборът на обзавеждане на баня е мивката. Тя е основната съставка, която подбрана добре, би сътворила чудеса в интериора на помещението! Изборът на мивка за баня никак не е лесно решение. Преди да изберете каквото и да е било, трябва да се съобразите с няколко простички правила! В днешно време, пазарът е толкова богат, колкото не можете да си представите. Изборът на мивка за баня ще става все по-труден. Да започнем от размерите. Размерите на всяка мивка за баня са строго индивидуални спрямо помещението,  което ще бъде монтирана. Задължително условие е тя да бъде напълно съобразена със смесителя за баня. От там нататък, помислете дали имате място да превърнете Вашата мивка за баня в акцент или просто в продукт, допълващ цялостния Ви комфорт!
Моделът на самата мивка за баня също трябва да бъде съобразен с цялостния дизайн на помещението.  Вграденият умивалник за баня е перфектното решение, което спестява място и визуално разширява плота, върху който е монтирана мивката. 
Мивките, които не са вградени са класически дизайн, който е често предпочитан. Често се избират и умивалници с ботуш или полуботуш, които допринасят за цялостното обзавеждане.
В днешно време на пазара има стотици различни модели, които ще преобразят представите Ви за умивалник! Новите тенденции затрупват фабриките с всякакви необичайни поръчки.
Умивалник тип купа е страхотна иновация, символ на класа и изтънченост. Той не само, че изглежда добре, а е изключително удобен за Вашия сутрешен ритуал.
Мивка за баня тип дърво ще придаде уникалност на помещението. Тези мивки са изработени от специални материали, които не позволяват да се наруши цялостта им, а същевременно придават тежест на банята. Дървото внася топлина и уют, а какво повече и трябва на една баня?!
Стъклените мивки са хит номер едно на 21в. Не само че изглеждат перфектно навсякъде, а и създават онова желано усещане за изтънчен стил и уникален дизайн. Изработени са от здрави, висококачествени закалени стъкла, които не бива да пораждат ни най-малко притеснение у вас. Поддръжката им също е лесна и бърза!
Мивките от мрамор и камък остават вечни и все още в голямо търсене, особено когато става дума за изискан дизайн. Те са символ на Барока, оставайки тежкия си почерк след себе си!
Много нестандартни, но все по-често търсени са мивки за баня с ЛЕД осветление. Те ще поглезят сетивата Ви подобаващо, придавайки модерна визия на Вашата баня.
Елегантна, минималистична, уникална сама по себе си, всяка мивка за баня заема своето важно място при обзавеждането на дома! Използван ежедневно, Вашият умивалник за баня трябва да бъде внимателно подбран и стилно съчетан с останалите детайли на помещението! Бъдете дръзки и рискувайте, за да реализирате мечтите, с които заспивате всяка вечер!