• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Дърво в дома под формата на гранитогрес

Гранитогресът е едно от най-практичните решения за дома Ви. Той внася топлина, която всеки човек търси да постигне. Как става това? Като използвате съвършено възпроизводствен като визия гранитогрес, имитиращ дървесина. С това облекчаваме живота в дома си, заради лесната поддръжка, износоустойчивостта и липсата от нужда за периодично третиране.
Спалното помещение е мястото, където отдъхваме и събираме сили, за да сме свежи и отпочинали на следващия ден. Тялото ни се нуждае от чистота, свежест и уют. Нужна е лесна поддръжка и никакви грижи. Нашето решение е за гранитогрес имитиращ дървесна настилка с размери като на паркет. Ние от Баня Магазин предлагаме серии, които са със съвременен облик и с лекота на визията. Гранитогресът е прекрасно решение на за полагане както върху пода, така и върху стената. Представете си спалня, в която едната стената също е с гранитогрес имитиращ дърво. Така топлината от излъчването на дървото ще ни  обгърне в прегръдките си, докато се наслаждаваме на свободното си време. Визията е класическа, но в съвременен дух.
За постигане на стилна визия в дневната ни, можем да изберем тъмно дърво. Сериите Style, Timber, Bricola, Boutonne, Udine ни предлагат тази възможност. Независимо от стила на интериора, който сте избрали, структурата и покритието а гранитогресните плочки Ви дават възможност да създадете приятна атмосфера.
Искаме да сме модерни, всичко да се случва бързо, да ни е красиво, приятно и топло . Но в каквото и настроение да сме всички харесваме топлината, която дървото излъчва.
Чудите се как да съчетаете това?! Сериите Maryland, K2 Natural, Atelier Natural, Alberta Roble идеалният заместител на всяка паркетна настилка в дома ни. Приятните натурални цветове ще превърнат всеки дом в мечтаното място за почивка. Цветовете са достатъчни да угодят на всеки вкус за дизайн – бежово, кремаво или кафяво. Отлично предимство на гранитогресните плочки с дървесен ефект, е възможността да бъдат полагани в повече помещения в дома, в сравнение с настилките от естествена дървесина. Гранитогресът е устойчив на влага и може да се положи не само в дневната, кабинета или спалнята, но и в кухнята, пералното помещение,  банята и на балкона. С един материал, обличаме всички помещения и повърхности – дневната, кухнята, банята. Не можем да отречем, че практичността на гранитогреса е несравнима с никой друг материал. Човек получава не сам топлина и уют, но и лесна поддръжка и здравина на есксплоатации. В нашите магазини ще откриете богато разнообразие от размери на гранитогресните плочки. Ако имате колебания относно тях, винаги можете да се обърнете към нашите продавач-консултанти. За Ваше удобство можем да Ви изготвим и визуален проект на банята. Много хора ги предпочитат, тъй като искат предварително да знаят как точно ще изглежда тяхното помещение.
Няма помещение, в което да не може да се приложи успешно гранитогрес с дървесен ефект. Няма повърхност, която да не може да се облече.
Дайте свобода на въображението си и преобразете дома си с помощта на красив и качествен гранитогрес. Луксът си има име и това е Баня Магазин. Тук качеството, визията и цената са винаги на ниво.