• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Душ кабини за вас и вашите нужди

Нека Ви дадем няколко полезни съвета, за да изберете правилната душ кабина за своята баня.
На първо място трябва да вземете правилните размери, които да пасват на помещението Ви. Не се впускайте в екстремни избори. Бъдете практични и не изневерявайте на вкуса си.
Хубаво е да се съобразите със стила на банята Ви. Ако сте се спрели на класически тип. То тогава не е добре да се впускате в избора на по-модерно изглеждаща душ кабина.
Функционалност преди всичко. На пазара се предлага голям избор с предложения за душ кабини. От по-обикновени до такива с доста екстри. Не се подвеждайте, като се хвърлите на нещо неподходящо.
Вашата душ кабина трябва да придава акцент на банята Ви. Ако имате нужда от професионална намеса, ние от Баня Магазин сме винаги насреща за Вас.
От голямо значение е правилната форма на душ кабината. Най-често срещаните са овална, квадратна или правоъгълна. Позиционирането на дръжките на вратата също не са за подценяване. Те могат да бъдат поставени отляво или отдясно. Трябва добре да прецените, от коя страна ще Ви е по-удобно.
Не забравяйте да уточните какъв ще бъде монтажът. Варианти са върху пода или в обособено корито за кабина. Предлага се и варианта да се монтира директно върху плочките.
С врата или без?! Говорейки за душ кабини, можете да развихрите въображението си, ако Вашето помещение го позволява. Понякога монтирането на една врата Ви дава душ кабина. Когато си избирате душ кабини по поръчка, вие избирате каква да бъде вратата: плъзгаща или отваряща се. Ако сами не знаете, какво е най-добре за Вас, то обърнете се към специалисти.
Изберете магазин, който можете да посетите и да тествате душ кабини.
Нека разгледаме ъгловите душ кабини. Те са измислени, за да паснат точно в ъгъла на Вашето мокро помещение. Така се придава на банята свеж и модерен вид. Банята оптически изглежда по-голяма и просторна. Ъгловите душ кабини са едни от най-популярните.
Квадратни душ кабини и паравани: ако помещението позволява, такъв тип кабини могат да разчупят и направят атмосферата да изглежда модерна.
Правоъгълните душ кабини се предпочитат, когато имате голяма баня. В нея можете да разгърнете мащаба на идеите си. Прекрасен избор за всеки, който обича свободата в банята.
Каквато и форма да изберете, изчистеният дизайн остава предпочитан. Семплата визия позволява лесно и безпроблемно съчетаване с различни интериори.
Ако пък сте любители на еклектичния стил на обзавеждане, то смело смесете различни материали, цветове и текстури.
Да не пропуснем да Ви споменем и самото стъкло на душ кабината. Двата най-предлагани модела, са прозрачни или матирани стъкла. При матираното стъкло капките вода остават незабележими.
Преобразете Вашето мокро помещение. Все пак банята е мястото, в което оставате сами с мислите си. Трябва да му се насладите подобаващо. Няма нужда от компромиси. Създайте оазис, като изберете правилните продукти за баня. Заложете на отлично качество и стилен дизайн. Не забравяйте, че бани не се обновяват всяка година, затова разгърнете въображението си и създайте нещо красиво и удобно.
С правилната душ кабина ще се почувствате специални, удовлетворени и щастливи.
Заповядайте при нас и се възползвайте от богатия избор на продукти за баня.