• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Условия

www.baniamagazin.com е онлайн магазин, в който ще откриете висококачествени продукти за обзавеждане за баня. Информацията, която е публикувана в www.baniamagazin.com е безплатна и общодостъпна в интернет. Всеки потребител, който използва онлайн страницата www.baniamagazin.com се счита за съгласен с общите условия. Всички артикули в www.baniamagazin.com следва да бъдат закупени в български лева от потребителите, които вече са приели общите условия. Всички отстъпки в www.baniamagazin.com не могат да се комбинират с други отстъпки и промоции.
Лични данни и регистрация на потребителите
В www.baniamagazin.com потребителите се разделят на регистрирани потребители и нерегистрирани. При направена регистрация, потребителите доброволно предоставят личните си данни. Съобразно ЗЗЛД (Закон за защита на личните данни ) всички регистрирани потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и разбира се имат право да изискат от www.baniamagazin.com вече съществуващият им профил да бъде закрит. Онлайн магазинът www.baniamagazin.com запазва правото си да изпраща рекламни материали и съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter), на посочените e-mail адреси, при направена регистрация. Регистрираните потребители могат доброволно да се отпишат от електронен бюлетин, като кликнат върху линка, който ще бъде изпратен заедно с рекламното съобщение. www.baniamagazin.com гарантира за своите потребители, че личните им данни няма да бъдат предоставяни на трето лице с цел рекламна дейност, освен ако информацията не бъде изискана от служби, свързани със законодателството на Република България. Когато даден потребител не спазва общите условия на www.baniamagazin.com, администраторите имат правото да ограничат или отнемат правото на достъп до страницата. www.baniamagazin.com запазва правата си да извършва промени по отношение на настоящите общи условия, без предварително известие, като новите условия ще бъдат публикувани в онлайн страницата. Общите условия на www.baniamagazin.com са в абсолютна сила както за www.baniamagazin.com, така и за неговите потребители. Онлайн магазинът www.baniamagazin.com съхранява cookies и log files с цел персонализиране и подобряване услугите си.

Условия при пазаруване

Работно време

Направените поръчки в онлайн магазина www.baniamagazin.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време за обработка на поръчките е от Понеделник до Петък, от 10.00 до 19.00ч.
Почивни дни, в които не се обработват поръчки  – Събота и неделя ; Онлайн консултации могат да се извършват по всяко време, в което има свободен оператор на линия (включително и в почивните дни – събота и неделя).

Цени

Цените, които са представени в онлайн магазина www.baniamagazin.com са валидни към момента на публикуване в български лева. www.baniamagazin.com  („Гресия 2 ООД“) запазва правото си да променя цените на артикулите, които предлага, по всяко време без предварително да предупреждава. Всички цени в www.baniamagazin.com са крайни клиентски, които включват всички такси и данъци. Цените за доставки се изчисляват отделно за всеки един артикул.

Начини на плащане

Наложен платеж – при доставка клиентът заплаща дъlжимата сума на куриер.
Авансово плащане ( по банков път ) – клиентът прави авансово плащане в пълен размер по издадена на него фактура, под формата на паричен превод в банковата сметка на фирмата.

Рекламации и отказ от стока

При приемане на закупена стока от www.baniamagazin.com, клиентът задължително трябва да прегледа стоката в момента на доставка пред куриер. В случай, че констатира недостатъци по отношение на артикулите - счупвания, наранявания и други забележки по отношение на външния им вид, клиентът незабавно трябва да уведоми лицето, което извършва доставката – куриера. В случай, че клиентът не направи оглед на пратката и я приеме, стоката се счита за одобрена, като губи правото си по – късно да претендира, че стоката има явни липси и недостатъци.
Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаването им, без да дължи неустойки или обезщетение с изключение на разходите предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП. Съобразно условията по чл. 55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде в търговски вид, без да бъде увредена и нейната опаковката. Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата трябва да бъде възстановена в срок от 14 дни от датата на получаването. Рекламация за закупена стока от www.baniamagazin.com се извършва по правилата на ЗЗП, като е съобразена със условията и сроковете на търговската гаранция.
За рекламации или отказ от стока можете да се свържете с нас на тел: +359 879 278 646 или на e - mail адрес: [email protected] 

Условия за копиране на информация

Информацията публикувана в www.baniamagazin.com e собственост на www.baniamagazin.com – текстове, снимки и описания на продукти. www.baniamagazin.com дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазина www.baniamagazin.com