• Плочки за баня
  • Гранитогрес
  • Мебели за баня
  • Душ кабини
  • Аксесоари за баня

Условия


ГАРАНЦИЯ 

Всички продукти, предлагани на страницата на  
www.baniamagazin.com са нови в оригинални опаковки със съответния гаранционен срок определен от производителя и съгласно закона за защита на потребителите.

РЕКЛАМАЦИЯ
При констатация на дефектен продукт до 7 работни дни от закупуването му ние се ангажираме той да бъде заменен с нов или да възстановим заплатените от Вас средства в пълен размер, не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на рекламация.

Отказ от стока при онлайн покупка и връщането и е възможно в следните случаи:

■ Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента. 
В този случай стоката се подменя в срок от 24 часа след заявката на клиента или се възстановява платената сума, ако клиентът желае. 

Ако стоката има скрит дефект, купувачът има право да направи рекламация в срок от 24 часа от получаването на стоката.

Възможно е допускането на грешки от страна на администратора.
За валидни поръчки се считат само тези които са одобрени и потвърдени чрез телефонно обаждане от наш сътрудник.
 
В случаите, предвидени в чл.55, ал. 1 от ЗЗП, купувачът може да упражни правото си в 7-дневен срок, да се откаже от поръчаната стока в случай, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката не е използвана и не е нарушена оригиналната й опаковка. 
Връщането на стоките по тази точка е за сметка на купувача! 

Ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена

Ако не е спазен срокът, обявен за доставка

Ако цената, която трябва да се плати несъответства на цената на която е поръчана стоката

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

 Baniamagazin се отнася много сериозно към защитата на личната информация на клиентите си. Достъпът до интернет страницата e абсолютно свободно и не изискват въвеждане на лична информация.

Поръчката на продукти от нашият онлайн магазин изисква въвеждане на лични данни от ваша страна само в рамките на минимума, необходим за реализиране на поръчката Ви. Събраните данни се съхраняват в криптиран вид, в компютър, достъп до който имат само упълномощени лица и то в условията на специални вътрешни процедури за сигурност, Всичко това се прави с цел сигурна защита на личната информация на клиентите ни от неоторизиран достъп.

Baniamagazin.com не разгласява и не продава никаква информация за клиентите си, на трети лица под какъвто и да е предлог и под каквато и да е форма. Никаква част от тази информация, включително e-mail адресите на потребителите няма да бъде предоставяна за рекламни кампании на трети лица.

 ЗАПЛАЩАНЕ

Всички цени са в български лева и в тях е включено ДДС. Заплащането на поръчаните от Вас стоки следва да се извърши по два начина:

- в брой при доставка (наложен платеж)

- по банков път (авансово)

При избиране на доставка с наложен платеж, плащате дължимата сума на куриера.

При избиране на авансово плащане, можете да извършите превод към сметката на BaniaMagazin. След приемане на поръчката ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ви ще бъде изпълнена след получаване на превода.

В рамките на един работен ден вашата поръчка ще бъде обработена и Вие ще получите обаждане по телефона за уточняване на времето за доставка.